Archief

Drie nieuwe werkgroepen voor verkeersplan Den Hoorn

De gemeente Midden-Delfland start drie nieuwe werkgroepen die zich bezig zullen houden met het verkeersplan van Den Hoorn. Een werkgroep is in het leven geroepen voor het centrum van Den Hoorn, één voor de Dijkshoornseweg en één voor de Hof van Delftstraat. Donderdag 20 april is er een informatiebijeenkomst voor omwonenden en ondernemers over deelname aan een van de organen.

In de werkgroepen worden maatregelen uit het verkeersplan besproken en uitgewerkt. "We willen met omwonenden en ondernemers om de tafel om de voorgestelde maatregelen in het verkeersplan verder uit te werken. Die variëren van het uitwerken van parkeerlocaties tot het inrichten van verkeersveilige fietsroutes", aldus de gemeente Midden-Delfland.

Al eerder maakte de gemeente gebruik van bijdragen van de werkgroep 'Verkeer' en de 'Klankbordgroep'. "Het college heeft veel waardering voor de inbreng van de deelnemers, bij het opstellen van het bestemmingsplan voor het centrum van Den Hoorn en het verkeersplan", meldt de gemeente.