Archief
Fred van der Ende

Fred van der Ende

Conferentie over kustvisie op 20 april

'Dromen over de kust'. Dat is het thema van de kustconferentie die de gemeente Westland op donderdag 20 april organiseert. De conferentie is bedoeld om te komen tot een breed gedragen kustvisie.

Tijdens de conferentie hoopt de gemeente erachter te komen welke opvattingen belangenorganisaties, verenigingen, ondernemers, overheden en inwoners hebben over de toekomst van de Westlandse kust. Na de conferentie organiseert de gemeente specifiek voor inwoners nog één of meer inloopbijeenkomsten om te horen welke meningen er leven.

Onderwerpen waarover tijdens de kustconferentie gesproken kan worden zijn onder andere bereikbaarheid en parkeren, duurzaamheid en innovatie, natuur, toerisme en recreatie en veiligheid. Tijdens centrale presentaties komen onder meer de geschiedenis en landelijke en regionale beleidskaders aan de orde.

De kustconferentie vindt plaats in het gemeentekantoor in 's-Gravenzande. Geïnteresseerden kunnen zich uiterlijk 14 april aanmelden door een mail te sturen naar jhorst@gemeentewestland.nl.

Categorieen:
Westland Algemeen