Archief

LTC Naaldwijk nog 'in de wacht' over mogelijke uitbreiding

Tennisvereniging LTC Naaldwijk heeft nog geen beeld van de mogelijkheden om uit te breiden. Aanvankelijk zouden de plannen maandagavond besproken worden in een commissievergadering van de gemeente Westland, maar door ziekteverzuim van wethouder Mohamed el Mokaddem werd dit agendapunt geschrapt.

Eind november 2016 stuurde het bestuur van de vereniging een brief naar het college van B en W met de vraag of uitbreiding van het complex mogelijk is. Daarbij zou het gaan om drie extra tennisbanen, het vergroten van het clubgebouw, het plaatsen van een opslagloods en het wijzigen van looppaden, de entree en het parkeerterrein. Op 7 maart jl. volgde een nieuwe brief met daarin de vraag om een reactie van gemeente, aangezien tot dan toe - behalve een ontvangstbevestiging - nog niets vernomen was. Naar verwachting wordt het punt begin mei opnieuw op de agenda van de commissie gezet.

Tussen 2013 en 2016 is het aantal leden van LTC Naaldwijk gegroeid van 1.018 tot 1.241. "Deze positieve ontwikkeling geeft druk op de beschikbaarheid van banen, want het park wordt 52 weken per jaar zeer intensief gebruikt", aldus het bestuur.

Tijdens een algemene ledenvergadering op 13 oktober 2016 zijn de leden van de club al akkoord gegaan met de uitbreidingsplannen. Ook stemden zij in met een contributieverhoging van 25 euro per jaar voor seniorleden en 10 euro voor jeugdleden.

Categorieen:
Naaldwijk Westland Sport