Archief

WOS zendt alles rond Nieuwe Heldenprijs uit

WOS Media heeft een overeenkomst gesloten met VNO-NCW Westland-Delfland over programma's rond de Nieuwe Heldenprijs Westland van de werkgeversorganisatie. De prijs is vorig jaar in het leven geroepen om vernieuwende bedrijven uit de regio een podium te geven en andere te inspireren.

Het hele jaar door worden er genomineerden voor de Nieuwe Heldenprijs Westland voorgesteld tijdens de bijeenkomsten van het ondernemersnetwerk. Een reportage hierover is de week erna te zien op WOS TV. Ook de uitreiking van de prijs aan het eind van het jaar wordt uitgezonden.

Volgens voorzitter Pieter Eenhoorn van VNO-NCW Westland-Delfland is de WOS bij uitstek geschikt om de activiteiten van de organisatie, met name de Nieuwe Heldenprijs Westland, onder de aandacht van de regio te brengen. "Op deze manier blijven we in contact met ondernemers en tegelijkertijd kunnen we op de kanalen van WOS Media ondernemerschap stimuleren", aldus WOS-directeur Aart den Haan.

Het eerste verslag van de bijeenkomst is van maandagavond 3 april van 19.00 uur tot woensdagavond 19.00 uur elk uur te zien op WOS TV. De uitzending is terug te kijken via wos.nl/update.

Categorieen:
Westland Algemeen