Archief

Zondagvoetbal: Den Hoorn bijna kampioen; Westlandia haakt af

Den Hoorn ruikt het kampioenschap door een overwinning op Meerburg. Westlandia lijkt af te haken in de strijd om het kampioenschap. Na de punt in mindering volgde een gelijkspel, waar De Dijk wel won. VELO wam in Rotterdam niet verder dan een gelijkspel.



Derde divisie B

De strijd om het kampioenschap lijkt bijna beslist te zijn. Koploper De Dijk heeft met nog zes wedstrijden te gaan zeven punten voorsprong op Westlandia. De Dijk profiteerde volledig van het puntverlies van Westlandia bij Jong Achilles'29. De Naaldwijkse ploeg kwam niet verder dan 1-1. Westlandia blijft tweede.

Eerste klasse B

Bij De Rotterdamse Leeuw (DRL) kwam VELO niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Door dit gelijkspel is FC Boshuizen langszij gekomen op de ranglijst. VELO en FC Boshuizen staan gedeeld derde, laatst genoemde ploeg heeft een beter doelsaldo. Poortugaal staat aan kop in de derde periode en heeft vier punten voorsprong op VELO . Met nog vijf wedstrijden te gaan, lijkt de derde plaats de vervangende periode van de kampioen te krijgen. Op de voorlaatste speeldag speelt VELO tegen FC Boshuizen en op de afsluitende speeldag neemt VELO het op tegen Poortugaal.

Tweede klasse C

Het kampioenschap komt steeds dichterbij voor Den Hoorn. Als alles meezit dan kan de ploeg over twee wedstrijddagen de vlag in top hijsen. De uitwedstrijd tegen Meerburg werd met 4-2 gewonnen. Den Hoorn heeft als koploper tien punten voorsprong op nummer twee RVC'33, dat nog een wedstrijd te goed heeft.

Karakteristieken:



Jong Achilles'29 - Westlandia 1-1 (0-1)

Remon van Bochoven

DRL - Velo 2-2 (1-0)

Daan van Rossum, Brent Biesheuvel

Meerburg - Den Hoorn 2-4 (2-2)

Anthony sint Niklaas, Bas Kuppens, Sem Remmerswaal, Donny Slot

Categorieen:
Naaldwijk Sport