Archief

Huurovereenkomst nieuw informatiepunt Maassluis ondertekend

De Stichting Promotie Maassluis (SPM) heeft vrijdag de huurovereenkomst van het pand Nieuwstraat 2 ondertekend. Hiermee krijgt Maassluis een informatiepunt die centraal gelegen is in de historische binnenstad. Burgemeester Edo Haan zette als voorzitter van de SPM zijn handtekening.

Bewoners, bezoekers en bedrijven kunnen vanaf medio mei op de begane grond terecht voor informatie over alles wat Maassluis te bieden heeft. De SPM praat nog met het bestuur van de Historische Vereniging Maassluis over de samenwerking in het nieuwe informatiepunt, waarbij het de intentie is dat de stadswandelingen gaan plaatsvinden vanuit de Nieuwstraat 2. Ook met Maassluis Punt is de intentie voor samenwerking uitgesproken.

Het pand Nieuwstraat 2 kreeg in november vorig jaar landelijke bekendheid als Sinterklaashuis. Het is de bedoeling dat het ook dit jaar weer als Sinterklaashuis wordt gebruikt.

Een officiƫle naam heeft het informatiepunt nog niet. Suggesties daarvoor kunnen gemaild worden naar Wendy Hofman, de citymarketeer van Maassluis (citymarketeer@ervaarmaassluis.nl). Dit kan tot en met vrijdag 14 april. Tijdens de officiƫle opening op 11 mei maakt burgemeester Haan de winnende naam bekend. Het publiek kan vanaf zaterdag 20 mei het informatiepunt bezoeken.

Categorieen:
Maassluis Algemeen