Archief

In het OchtendMagazine: Wendy Vianen over WestlandTelt.nl: "spelletje van macht en geld"

In het OchtendMagazine kwam Wendy Vianen aan het woord. Ze is verkiesbaar voor de Tweede Kamer, maar wordt niet gepromoot door WestlandTelt.nl. Daar baalt ze van. Hoekenezen balen ervan dat er waarschijnlijk geen ongelijkvloerse kruising op de Strandweg komt. Ook hadden we aandacht voor banen; zowel betaalde als onbetaalde banen.

Wendy Vianen niet gepromoot via WestlandTelt.nl: "spelletje van macht en geld"

Een aantal Westlanders wil dat er Westlanders in de Tweede Kamer komen. Daarom zijn ze een campagne gestart. Op www.westlandtelt.nl worden Arne Weverling (VVD) en Karin Zwinkels (CDA) gepromoot. Over de derde Westlandse kandidaat, Wendy Vianen, wordt op de site niet gesproken. Vianen uit Monster staat op plaats zes op de lijst van de partij Nieuwe Wegen. Ze baalt ervan dat zij niet gepromoot wordt. Het is volgens haar een spelletje van macht en geld.



Gemeenteraad stemt over kruising Strandweg, Hoekenezen met protestgebak naar Rotterdam

Vanavond besluit de gemeenteraad van Rotterdam of er op de Strandweg in Hoek van Holland wel of geen gelijkvloerse kruising komt. Veel Hoekenezen willen vanwege de veiligheid een ongelijkvloerse kruising. Maar de Rotterdamse gemeenteraad neigt naar een gelijkvloerse kruising. Vanmiddag gaan Hoekenezen daarom met 'protestgebak' naar het gemeentehuis van Rotterdam.



MVO Westland organiseert banenmarkt

Op zoek naar een (nieuwe) baan? Op donderdag 23 februari om 16.00 uur organiseren MVO Westland, diverse uitzendbureau's en bedrijven een Banenmarkt in Naaldwijk. De Banenmarkt is bedoeld om Westlandse werkzoekenden te ondersteunen bij het vinden van een (nieuwe) baan. De Banenmarkt wordt gehouden op het Werkplein Westland, aan de Ambachtstraat 8 in Naaldwijk. Verslaggeefster Diana de Bruijn nam alvast een kijkje.



Schoolconcert Parade groot succes

Deze week vindt op ISW Gasthuislaan in 's-Gravenzande het schoolconcert Parade plaats. Dit jaar is het concert een combinatie van muziek, zang, dans, videoprojecties en gymnastiek. De titel van het concert is een eerbetoon aan het beroemde album van Prince en het concert staat op meerdere manieren stil bij de muzikale helden die ons vorig jaar zijn ontvallen. Het concert is een groot succes, nooit eerder kwamen er zoveel mensen kijken. De komende avonden zijn uitverkocht. Leraar Ric Leijh licht toe.



Vitis Welzijn presenteert de vrijwilligers vacatures van de week


Vitis Welzijn heeft een grote database met vacatures voor vrijwilligers. Uit het aanbod selecteren we elke week drie vacatures. Heb je interesse, kijk dan op www.vitiswelzijn.nl.





Toneelgroep ODO speelt We gaan naar Frankrijk

De spelers van toneelgroep Odo uit Maasland speelt binnenkort de voorstelling We gaan naar Frankrijk. Het stuk is geschreven door Liesbeth Rodenburg. Op 24 en 25 maart wordt de voorstelling gespeeld in het Trefpunt in Maasland en op 5 april in Den Hoorn. Foto: toneelgroep ODO.





Het regionieuws

Nieuslezer Dennis van Schie praat ons bij over het laatste nieuws uit de regio.



Poll

Er wordt zware storm verwacht. Er wordt volop gewaarschuwd en er rijden minder treinen. Vind je de waarschuwing overdreven?

— WOS Media (@wosmedia) 23 februari 2017