Archief

In het OchtendMagazine: Karin Zwinkels voert enthousiast campagne en dansen in Wateringen

Karin Zwinkels voert enthousiast campagne voor de landelijke verkiezingen

Karin Zwinkels wil de landelijke politiek in. Ze staat op plaats 30 op de lijst van het CDA. Nu is ze onderwijzeres en fractievoorzitter van CDA Westland. Ze wil in Den Haag vooral het onderwijs en de tuinbouw op de kaart zetten. Ze vertelt enthousiast hoe ze campagne voert.



Feest! DJ Bombastic is jarig, op 17 maart verschijnt zijn album

Vandaag is DJ Bombastic jarig. We belden hem om hem te feliciteren met zijn 25e verjaardag. Hij viert het feest vandaag met onder andere zijn moeder en zijn oma, maar er komt nog een groter feest. Hij maakte bekend dat op 17 maart zijn nieuwe album zal verschijnen.



Westland On Stage geslaagd: DJ Tobi opent het evenement

Dinsdag is Westland On Stage gehouden. Zo'n duizend middelbare scholieren maakten kennis met bedrijven. DJ Trobi uit De Lier heeft het evenement geopend. Hij stond drie jaar geleden ook op de beursvloer, maar toen als leerling. Zijn belangrijkste tip: volg je hart!



Het is druk in het beste kleine theater van Nederland

Nadat theater De Naald in Naaldwijk vorige week werd uitgeroepen tot beste theater van Nederland, zijn de medewerkers overladen met felicitaties en traktaties. Deze week is er vooral cabaret geprogrammeerd in het theater. Zowel Guido Weijers als Eric van Sauers treden op. Kate van Elswijk praat ons bij.





Drank: met mate wordt het lekkerder

Deze hele week staat de ochtendshow op WOS Radio in het teken van Val op, Val af. Drank past daar natuurlijk niet bij. Slijter Aad Westdijk legt uit dat drank veel lekkerder wordt als je minder drinkt. We letten op de calorieën én gaan er extra van genieten. Er blijken ook heerlijke Valentijnsdrankjes te bestaan...





Val op, Val af: dansen in Wateringen

Deze week staat het OchtendMagazine van WOS Radio in het teken van Val op, Val af. In het project van Vitis Welzijn worden kinderen begeleid om gezonder en sportiever te gaan leven. Vandaag was de kern Wateringen te gast. Verslaggeefster Diana de Bruijn nam een kijkje bij sportende kinderen in 's-Gravenzande.











Het regionieuws

Nieuwslezer Dennis van Schie praat ons bij over het laatste nieuws uit de regio.



Poll

In Honselersdijk zijn in een smal steegje twee verkeersdrempels aangelegd. Er staat een bord bij met 'verkeerssituatie gewijzigd'. LPF Westland dacht het ging om een vroege 1 april-grap, maar daar is volgens wethouder Bram Meijer geen sprake van. De drempels liggen er op verzoek van de omwonenden. Moeten we verkeersdrempels in meer smalle steegjes plaatsen?