Archief

In het OchtendMagazine: Westland On Stage en radiomakers moeten live op de radio sporten

We hadden een volle ochtendshow vanmorgen op WOS Radio. De radiomakers werden vanmorgen fysiek op de proef gesteld, want in het kader van Val Op Val Af, moesten ze live op de radio gaan sporten.

Westland On Stage: 1000 kinderen proberen matches te maken met bedrijven

Vandaag wordt Westland On Stage gehouden. Tijdens deze beroepenbeurs maken zo'n duizend middelbare school leerlingen kennis met allerlei bedrijven. Doel is drie matches te maken. Tijdens de 'doe-dag' van het project zullen de kinderen op bezoek gaan bij de drie bedrijven.



Drie regiogenoten op jacht naar een plekje in de Tweede Kamer

Drie regiogenoten willen de Tweede Kamer in. Karin Zwinkels staat op de lijst van het CDA, Arne Weverling voor de VVD en Wendy Vianen voor de partij Nieuwe Wegen. Vandaag praten we met Wendy Vianen over haar beweegredenen de landelijke politiek in te willen.



Veilig Westland: 'Alcohol en sport is een slecht combi'

Woensdagavond is er weer een nieuwe aflevering van het programma Veilig Westland te zien op WOS TV. In deze aflevering aflevering aandacht voor alcohol en sport. Politiewoordvoerder Cor Spruijt vertelt.



Omwonenden niet blij met plannen Wippolderlaan

Als alles volgens planning verloopt, wordt de Wippolderlaan vanaf 2018 verbreed van twee keer twee naar twee keer drie rijstroken. Verder worden de kruisingen met de Veilingroute en de ingang naar Wateringse Veld ongelijkvloers. Maar omwonenden zijn het daar niet mee eens.



Wat is er te doen in de Cultuurschuur?

Wat is er te doen in de Cultuurschuur? Gerda Bruinsma vertelt.



Val Op Val Af: radiomakers moet zelf sporten

Deze hele week staat op OchtendMagazine in het teken van Val Op Val Af. Een grote groep Westlandse kinderen wordt intensief begeleid om gezonder te gaan leven. Ze gaan onder andere drie keer in de week sporten. De kinderen hebben er lol in, zo bleek tijdens een interview. De sportaanbieders dagen de radiomakers live in de uitzending uit om ook te gaan sporten...













Het regionieuws

Nieuwslezer Bas Booister praat ons bij over het laatste nieuws uit de regio.



Morgenochtend om 7.00 uur presenteert Hildo Göbel weer een nieuw OchtendMagazine op WOS Radio.