Archief

In het OchtendMagazine: uitdagingen tijdens Val Op Val Af en Westlandse records gevestigd

Deze week in het OchtendMagazine op WOS Radio volop aandacht voor het project Val Op Val Af.

Sport: Westlandse records gevestigd

Jutta Leerdam uit 's-Gravenzande werd afgelopen weekend Nederlands kampioen all-round bij de A-juniores nadat ze in haar klasse ook al Nederlands kampioen sprint was geworden. Ze vestigde vier Westlandse records. Eva Tetteroo uit 's-Gravenzande vestigde een nieuw Westlands record op de meerkamp. En er gebeurde meer, Stefan van Eijk praat ons bij.



De week van Val Op Val Af

Westlandse jongeren gaan tien weken lang de uitdaging aan met de kilo's. Er staat een team professionals klaar om ze te helpen. Voor de jongeren en hun ouders zorgen zij ervoor dat het leuk is om af te vallen, te bewegen en lekker gezond te eten. Deze week volgen we ze uitgebreid op WOS Radio. De coaches lieten ons in de studio een samenwerkingsoefening doen. Twee coaches willen zelf ook afvallen. Als het hen niet lukt om ieder vijf kilo af te vallen, zullen ze samen een liedje zingen op het Val Op Val Af eindfeest.









Het regionieuws

Nieuwslezer Dennis van Schie brengt ons op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio.





Poll

Deze hele week besteden we aandacht aan Val Op Val Af. Een maand geleden had menigeen goede voornemens. Hoe staat het met jouw goede voornemens?