Archief

Record 4 Kidz levert 5.000 euro op

De actie Record 4 Kidz, die tussen 14 en 17 december werd gehouden op het Wilhelminaplein in Naaldwijk, heeft volgens de organisatie in totaal 5.000 euro opgeleverd. Dat bedrag is naast de al uitgegeven donaties aan onder meer teamuitjes, materialen, boeken en spelletjes voor Westlandse kinderen die in armoede leven.

De 5.000 euro is het bedrag dat resteert na aftrek van alle onkosten. Toch zijn nog niet alle gelden binnen, zo zegt de familie Van Steekelenburg op Facebook: "Helaas hebben wij nog niet alle sponsorgelden binnen en ook de sms- en iDeal-service niet, maar zodra deze binnen zijn zullen wij dit uiteraard ook melden en verdelen onder de goede doelen." Hoeveel het evenement precies heeft gekost, is niet bekend.

De 14-jarige Tim Kaya van Steekelenburg, die de actie heeft verzonnen, zal de verdeling van het geld tussen de goede doelen gaan regelen. De doelen waar geld voor werd opgehaald zijn Kidz 4 Kidz, Leergeld Westland en Middin. In de afgelopen weken groeide er commentaar richting de organisatie van Record 4 Kidz, omdat er maar geen duidelijkheid kwam over het eindbedrag.