Archief

In het OchtendMagazine: Het Westlands Sportgala komt eraan!

In het OchtendMagazine vanmorgen veel aandacht voor prijzen. We blikten vooruit op de uitreiking van de Westlandse sportprijzen en we blikten terug op de winnende hyperloop.

Voorbereidingen voor het Westlands Sportgala zijn in volle gang

Dinsdagavond worden in Westlandtheater De Naald de Westlandse Sportprijzen uitgereikt. De afgelopen weken zijn alle genomineerden verrast met een nominatie. Dinsdagavond wordt op een groot gala bekend wie de prijzen gaan winnen. Het gala wordt gepresenteerd door Rob Veenman en Jeroen Toet. Ze hebben er zin in! WOS Radio zendt het sportgala dinsdagavond vanaf 19.00 uur live uit.



Verkeersregelaar krijgt kopstoot en politie vindt vals geld

Afgelopen weekend kreeg een verkeersregelaar een kopstoot. De dader is gepakt. Verder kwam de politie er achter dat een motor betaald was met valsg geld. Politiewoordvoerder Cor Spruijt praat ons bij.



Winnende hyperloop van TU Delft studenten heeft Westlands tintje

De hyperloop van studenten van de TU Delft is uitgeroepen tot beste ultrasnelle transportcapsule ter wereld. Het succes straalt ook een beetje af op het Westland, want het vervoermiddel is gespoten bij Honor Autoschade in 's-Gravenzande. De Westlandse ondernemer is trots.



Het regionieuws

Nieuwslezer Bas Booister praat ons bij.



Poll

Tijdens het Westlands Sportgala wordt geen alcohol geschonken. De gemeente wil hiermee een statement maken; sport en alcohol gaat slecht samen. Toch niet iedereen het ermee eens, onder andere twee politieke partijen vinden dat er toch een biertje verkrijgbaar moet zijn. Wat vind jij?