WOS
Archief

Jeroen Kuipers

Politie en brandweer druk met incidenten

Politie en brandweer hebben het in de loop van oudejaarsdag druk gekregen met uiteenlopende incidenten, waaronder die met vuurwerk en brandjes op straat. Aan de Noordlandseweg in 's-Gravenzande werd door de politie benzinestation 't Louwtje afgezet door de politie. De reden van deze voorzorgsmaatregel werd gevormd door een lekkende benzinepomp.

In Hoek van Holland werd een brandje gesticht naast een leegstaand woonhuis. Voordat het fikkie kon worden gedoofd, sprong een ruit van de woning door de hitte die van de vuurhaard kwam.

In Monster moest de brandweer uitrukken voor een typisch oudejaarsbrandje op de hoek van de Molenweg en de Rubenslaan.

In Naaldwijk was bij de Geitenberg een groepje jongeren bezig met het gericht schieten van vuurpijlen op dieren.

In 's-Gravenzande moest de brandweer naar de Van der Kest Wittensstraat, waar aan de achterkant van het WOS-complex brand bij een boompje was opgemerkt. Het beginnende vuur was snel geblust.

In Maassluis woekerde een brand in een container voor restafval aan de P.C. Hooftlaan. De brandweer kwam ter plaatse om het vuur te blussen. Later op de avond gooiden jongeren ruiten in van de Kardinaal Alfrinkschool in Maassluis om vervolgens vuurwerk naar binnen te gooien. Daarbij is geen brand uitgebroken.