Archief
Paul Vis

Paul Vis

Vooruitblik zaalhandbal heren: Quintus treft Fiqas/Aalsmeer

Komend weekend zoekt Koornneef/Quintus naar de eerste punten in de Bene-League tegen Fiqas/Aalsmeer, kan DIOS de enige koploper zijn van de eerste divisie bij winst op Achilles en moet WPK/Westlandia winnen van White Demons/Tachos om de laatste plaats te verlaten.

Bene-League

Na een aantal weken rust in verband met interlandverplichtingen pakt Koornneef/Quintus de draad weer op. De Heulse ploeg gaat op bezoek bij Fiqas/Aalsmeer waar enkele weken geleden plotseling trainer René Romeijn vertrok. Zijn tijdelijke opvolgers zijn Peter Tier en Wil Plugge, de voormalige trainer van de dames van Quintus en Westlandia. Kan Quintus in sporthal Bloemhof de eerste punten van het seizoen pakken?

Eerste divisie

De reserves van Koornneef/Quintus nemen het op tegen gedeeld koploper Nieuwegein. In de Eekhouthal zal de Heulse ploeg proberen om het gat met de opponent te dichten, want het verschil bedraagt twee punten. Nieuwegein heeft de eerste drie wedstrijden in de tweede periode gewonnen en zal de koppositie willen behouden.

DIOS kan weleens na speelronde 10 de enige koploper zijn. De ploeg uit Midden-Delfland gaat op bezoek bij Achilles, dat pas zes punten heeft. Op papier een zekerheid wat betreft de punten. Mede-koploper Olympia'89 treft in een topper nummer vier BFC. Indien DIOS wint, heeft het ook nog acht punten uit vier wedstrijden in de tweede periode.

Tweede divisie

WPK/Westlandia is gebrand op een overwinning op White Demons/Tachos. De hekkensluiter zal in sporthal De Pijl de twee punten willen hebben, zodat de ploeg gelijk komt op de ranglijst met de bezoekers uit Brabant. De verschillen in deze divisie zijn klein.

Hoofdklasse C

Het derde team van Quintus gaat proberen om ook de zesde wedstrijd in winst om te zetten. De Heulse ploeg gaat op bezoek bij nummer drie Delta Sport op Schouwen-Duiveland. Om met vertrouwen naar de topper tegen Orion te gaan, is winst een waar genoegen.

Categorieen:
Midden Delfland Sport