Archief
Sergio Santos via Flickr CC

Sergio Santos via Flickr CC

Aantal klanten Caiway krijgt erotisch getinte spamberichten

De Westlandse internet- en televisieprovider Caiway heeft volgens klanten niet alleen problemen rond het verzenden en ophalen van e-mail. Meerdere mensen geven op sociale media en via onze redactiemail aan dat ze ook ineens erotisch getinte spamberichten binnenkrijgen.

Caiway heeft een eigen virusscanner voor de e-mail, maar die lijkt niet zo goed te werken. Zo zegt een klant tegen ons dat hij al sinds vorige week donderdag wordt bestookt met 'pornospam' en dat ze er bij de Caiway klantenservice niets aan kunnen doen.

Ook via Twitter zijn er klanten die klagen: "Sinds afgelopen week enorm veel last van smerige mailtjes. Heb nieuwe virusscanner caiway. Help!!!" en "Doen jullie gelijk iets aan de hoeveelheid spam die we de laatste tijd via de mail ontvangen?!"

Caiway zegt tegen klanten via Twitter: "De spam staat los van de storing die we momenteel ervaren. Maak je al gebruik van een spam filter?" en "Als dat niet voldoende werkt is het advies om zelf nog een spam filter te gebruiken op je computer."

Categorieen:
Westland Economie