Archief
Archief WOS Media

Archief WOS Media

Ook Edward Koornneef wordt Jumbo-ondernemer

De Westlandse Albert Heijn-franchisenemer Edward Koornneef wordt Jumbo-ondernemer. Dit bevestigt de Koornneef Retail Groep, in het verlengde van uitspraken van financieel directeur Ton van Veen van Jumbo tegen Distrifood.nl. "Ga er maar vanuit dat Edward Koornneef binnenkort multi-franchiser bij Jumbo is", meldde die website dinsdag uit de mond van Van Veen.

Hiermee wordt bewaarheid wat de 'man in de straat' in Westland al direct had geconcludeerd, toen onlangs bekend werd dat de levenspartner van Koornneef, Marieke Vijverberg, de Jumbo-supermarkt in Oud-Beijerland had overgenomen. Kort daarna werd bekend, dat Koornneef zijn AH-supermarkten in Naaldwijk, Wateringen en Honselersdijk terugverkoopt aan Ahold Delhaize.De Rentmeester

Van Veen wilde nog niet aan Distrifood kwijt, waar Koornneef Jumbo's gaat openen. Algemeen wordt verwacht dat dit in Naaldwijk (nieuwbouwproject De Rentmeester) en Kwintsheul zal zijn, maar de geluiden zijn ook sterk dat Kwintsheul door een andere formule wordt ingevuld.

Mogelijk wordt de vestiging in Naaldwijk een Jumbo Foodmarkt. Dat zou dan de eerste Jumbo Foodmarkt zijn die door een zelfstandig ondernemer wordt geƫxploiteerd. Van Veen wil dit niet bevestigen. Hij laat het bij de opmerking 'niets uit te sluiten', aldus Distrifood.