Archief
Marieke Vijverberg

Marieke Vijverberg

Partner AH-franchisenemer Koornneef heeft nu eigen Jumbo-supermarkt

Alweer opmerkelijk nieuws uit de Westlandse supermarktwereld: Marieke Vijverberg, levenspartner van AH-franchisenemer Edward Koornneef, heeft deze maand de Jumbo-supermarkt in Oud-Beijerland overgenomen. Dat blijkt uit een interview met het vakblad Distrifood van deze week.

De omstandigheid dat zij als man en vrouw nu leiding geven aan concurrerende supermarktformules ervaart Vijverberg niet als een probleem, zo tekende Distrifood op. "Edward en ik kunnen zaken prima gescheiden houden. Voor mij is het vooral bijzonder in de zin, dat ik mijn droom om zelfstandig ondernemer te worden heb kunnen verwezenlijken", aldus het vakblad.

Speculaties

Koornneef runt Albert Heijn-winkels in Naaldwijk, Honselersdijk en Wateringen. Op dit moment wordt in Kwintsheul een nieuwe supermarkt gebouwd ter vervanging van de begin 2012 afgebrande Albert Heijn. Het is echter nog niet duidelijk welke formule er in Kwintsheul komt.

Dezelfde onduidelijkheid over welke formule is al vele maanden onderwerp van speculatie met betrekking tot het project De Rentmeester naast winkelcentrum De Tuinen in Naaldwijk. In dat complex gaat Koornneef een grote supermarkt vestigen. Dit veelbesproken project kwam begin deze week weer op vele tongen, toen bekend werd dat de V&D-locatie in De Tuinen nog dit jaar zal worden ingenomen door een vestiging van supermarkt Dirk.