Archief

Van der Tak: “Wij denken over onszelf slechter dan anderen over ons denken”

Volgens burgemeester Van der Tak denken inwoners van Westland slechter over het imago van het Westland dan mensen van buiten de regio. Dat zei de burgemeester woensdag op WOS Radio.

Hij reageerde daarmee desgevraagd op de poll van WOS Radio, waarin werd gevraagd waar de burgemeester zich de komende zes jaar op moet richten. In totaal 39 procent van de stemmers vindt dat hij zich in moet zetten om het imago van het Westland te verbeteren.

Nummer één

Zelf vindt Van der Tak dat hij zich vooral moet inzetten voor de regionale economie: "We zijn de grootste glastuinbouw-economie van de wereld, als het ware de hoofdstad en als je nummer één bent, moet je wel één blijven."

Veel regiogenoten zijn het hiermee eens, want 35 procent van de stemmers vindt dat hij zich in moet zetten voor de regionale economie. Volgens verschillende stemmers moet Van der Tak wat doen aan het aanzien van de lokale politiek. De burgemeester is van mening dat het steeds beter gaat in de gemeenteraad, onder andere door de spreektijden.

WOS Radio publiceert elke werkdag een nieuwe poll op twitter @WOSMedia

Categorieen:
Westland Politiek