Archief

LPF bezorgd over bestuursniveau De Leuningjes

LPF Westland maakt zich zorgen om het niveau en de competentie van het huidige bestuur van De Leuningjes. Onlangs presenteerde het bestuur onder leiding van Jeanet Hubbeling een toekomstvisie. "Daar zijn we op zijn zachts gezegd niet vrolijk van geworden", laat de LPF weten.

In het zalencentrum in Poeldijk is vorig jaar asbest ontdekt. Sindsdien zijn de twee grootste zalen gesloten. De partij wil weten op welke basis de bedragen voor sloop en sanering (1,2 miljoen euro) en renovatie (3 miljoen) bepaald zijn.

Verder vraagt de LPF zich af door wie het stichtingsbestuur is benoemd aan wie dat bestuur verantwoording aflegd. De partij herinnert het Westlandse college aan de periode 2003-2004, toen De Leuningjes in zijn geheel is gerenoveerd. De fractie wil nu weten hoeveel dat gekost heeft.

Bestuursvoorzitter Jeanet Hubbeling wil niet reageren op de uitlatingen van de LPF. Wel laat ze desgevraagd weten graag met de LPF te willen praten. "Wij hebben tot nu toe met een aantal fracties gesproken, maar nog geen uitnodiging van de LPF-fractie gekregen om met elkaar te overleggen over onze toekomstvisie. Wij willen graag met de LPF praten en dan horen we waarom zij twijfels hebben over onze toekomstplannen. Wij wachten hun uitnodiging af."

Categorieen:
Poeldijk Westland Politiek