Archief
Green Eagles 1

Green Eagles 1

Basketbal: Alleen winst heren Green Eagles in slotweekend

Ook de basketbalcompetitie kende dit weekend haar laatste competitieronde. De dames van Green Eagles verloren hun duel, bij de heren wist de ploeg uit Maassluis wel te winnen. De heren van Westland Stars verloren.



Dames

De dames van Green Eagles hebben de competitie niet winnend weten af te sluiten. De ploeg uit Maassluis verloor de regionale derby tegen DAS Delft met 52-68. Green Eagles, dat mede door blessures kampte met een smalle selectie, eindigde als zevende in de promotiedivisie.



Heren


De heren van Green Eagles hebben ook hun laatste competitiewedstrijd gewonnen. Na de winterstop pakte de ploeg uit Maassluis veel punten en wist zich uiteindelijk nog eenvoudig te handhaven in de landelijke tweede divisie. Green Eagles won zaterdag de uitwedstrijd tegen BC Langstraat Shooters met 67-88. De herenploeg van Westland Stars verloor wel de laatste competitiewedstrijd. De Westlanders waren niet opgewassen tegen Cangeroes 3: 84-71. Westland Stars eindigt in de regionale eerste klasse op de zevende plaats.

Categorieen:
Westland Maassluis Sport