Archief
SignBiblio

SignBiblio

Fotowinkel Maassluis boos om pasfotohokje stadhuis

Peter 't Hart van fotowinkel Fotohart is niet te spreken over het pasfotohokje dat onlangs in het stadhuis van Maassluis geplaatst. Hij noemt het oneerlijke concurrentie voor zijn winkel en een andere ondernemer waar een pasfoto gemaakt kan worden.

"De middenstand, ook in Maassluis, verkeert in zeer zwaar economisch weer en de fotohandel heeft het zo mogelijk nog moeilijker dan gemiddeld. Door deze ondoordachte actie wordt mij de spreekwoordelijke dolksteek in de rug gegeven", aldus 't Hart in zijn brief aan de gemeente.

De ondernemer geeft verder aan dat de gemeente zijn handel best 'rechtmatig' over mag nemen en dat een rechtsgang de gemeente alleen maar veel geld gaat kosten. Wethouder Sjef Evers laat desgevraagd weten, dat de komst van het hokje gecommuniceerd had moeten worden met de Maassluise foto-ondernemers.

Het fotohokje was neergezet om te voorkomen dat burgers opnieuw een afspraak zouden moeten maken, omdat hun pasfoto niet aan de eisen voldoet. De gemeente heeft besloten het hokje weer te verwijderen.

Categorieen:
Maassluis Economie