Archief
D66 Westland

D66 Westland

D66 wil entree noordelijk deel centrum Naaldwijk laten opknappen

De fractie van D66 Westland wil dat het college van B&W de entree van het noordelijk deel van het centrum van Naaldwijk laat opknappen. Volgens steunraadslid Benjamin Hofland zijn er bij de fractie veel klachten binnengekomen over de parkeerdruk en de slechte bestrating daar.

Vooral het begin van de Molenstraat en het Raoul Wallenbergplein zijn volgens de democraten in erbarmelijke staat. De partij heeft dan ook vragen aan het college gesteld om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. Volgens D66 is het oplossen van de parkeerdruk mogelijk door tijdelijk het braakliggende terrein waar ooit de Harmonie stond in te richten als parkeerplaats.

Ook de bestrating zou zo snel als mogelijk moeten worden verbeterd. Hofland: "Een flink gedeelte van de straten is opgeknapt en recent nog bijgewerkt, maar bij de rest is het toch alsof je in een bolderkar over de kasseien rijdt. Het centrum van Naaldwijk verdient een betere entree dan dit." Verder hopen de democraten dat de Westlandse Muur langs de Verdilaan wordt opgeknapt of weg kan worden gehaald omdat het nu tekenen van slijtage vertoont.