Archief
Dennis van Schie

Dennis van Schie

Buurtpreventie Monster op jacht naar bandenprikker

De buurtpreventie van Monster heeft de jacht geopend op bandenprikker 'Slash'. Westlanders zijn de bandenprikker meer dan zat en pakken hem liever vandaag dan morgen op. "Ik noem het gewoon een aanslag, want het zal je maar gebeuren dat de banden van je auto zomaar lek worden gestoken", zegt Loeky Palm van de buurtpreventie tegen Omroep West.

Loeky fietste in de nacht van donderdag op vrijdag samen met de andere leden van de buurtpreventie door Monster. Een dag eerder waren de banden van 28 auto's lek gestoken in de omgeving van het Kerkpad. De buurtpreventie is de vandaal niet tegengekomen. "Het was rustig in Monster, maar je kan niet anders dan hopen op een toevalstreffer. We hebben het toch gedaan, omdat we een statement wilden maken."

Westlanders kunnen zelf ook meer actie ondernemen om 'Slash' te stoppen, vindt Loeky. "Ik denk dat je iedereen moet wakker schudden. Heel Monster lag vannacht te slapen en niemand lette op zijn auto. Wat mij verbaast, is dat er weinig camera's zijn in de straten." Ze vraagt dan ook aan de buurtbewoners om met z'n allen camera's aan te schaffen, zodat er meer cameratoezicht is.

Categorieen:
Monster 112