Archief

Autoruiten gesloopt in 's-Gravenzande

In de Abeelstraat in 's-Gravenzande zijn in de nacht van zaterdag op zondag van vijf auto's ruiten ingegooid. Bij drie andere auto's zaten er sterren in de ruit en verder bleek nog dat de ruit van een woning aan de Kastanjestraat was vernield.

De politie kreeg zondagochtend rond 6.45 uur de melding dat een achteruit van een auto in de Abeelstraat was ingegooid. Daar aangekomen, constateerden de agenten dat de ruiten van nog meer wagens waren vernield.

Een getuige hoorde omstreeks 6.30 uur een auto-alarm afgaan en nam poolshoogte. De getuige zag twee jongens wegrennen. Het gaat om twee getinte jongens. Eén van hen droeg een bruinkleurig leren jack en had een net kapsel. De andere droeg donkere kleding.

De jongens liepen vanuit de Abeelstraat de Eikenlaan over en gingen vervolgens de Agaat in. De melder zag de jongens later nog in de Topaas en van daaruit zijn ze in onbekende richting vertrokken.

De politie zoekt getuigen van deze vernielingen en komt graag in contact met mensen die iets gezien hebben in de buurt van de Abeelstraat. Wie meer informatie heeft, wordt verzocht contact op te nemen met politie Westland via 0900-8844. Dat kan desgewenst ook anoniem via 0800-7000.