Archief
ISW

ISW

Anekdotes gezocht voor jubileumboek ISW

Scholengemeenschap ISW is op zoek naar oud-leerlingen met mooie verhalen over hun middelbare schooltijd. Er wordt momenteel gewerkt aan een jubileumboek over de periode 1975-2016 en daarvoor is alle inbreng welkom.

Dit schooljaar is het veertig jaar geleden dat in Westland een havo/vwo-richting werd opgezet. Leerlingen konden toen in Westland al kiezen voor lts, lhno/leao en mavo, maar met de twee 'nieuwe richtingen' erbij was het eigen aanbod in het voortgezet onderwijs compleet.

Via de website ISWViert.nl kunnen mensen zich aanmelden met hun anekdotes. Het is de bedoeling dat er interviews worden gehouden, waarbij gesproken wordt over vroeger, maar ook over het heden. "We vragen oud-leerlingen in een serie boeiende interviews waar hun ISW-opleiding ze zoal heeft gebracht in hun (maatschappelijke) carrière", zegt algemeen directeur Cor van Dalen. Gevraagd wordt ook om foto's van vroeger in te sturen.

Tegelijkertijd wordt onder de huidige 4.600 ISW-leerlingen (verspreid over de zes locaties) een verhalenwedstrijd gehouden. Rode draad in die verhalen is de vraag waarom en waarop de leerlingen trots zijn als het gaat om hun eigen school.

Categorieen:
Westland Algemeen