WOS
Archief

Volleybal: goede resultaten bij heren regioteams

Zowel VELO als PQV/Solutions bij de heren behaalde de maximale overwinning. Bij de dames deed VELO dat ook. PQV/Solutions en MVC verloren hun wedstrijd met maximaal verschil.

Heren

Tweede divisie C

VELO heeft een gemakkelijke 4-0 overwinning weten te boeken op Amsterdam. In de VELO hal kwamen de bezoekers niet in het spel voor. VELO handhaaft zich op plaats twee met zes punten achterstand op koploper Zaanstad 3.

Tweede klasse I

PQV Solutions blijft op koers voor het kampioenschap. In Lisse won de Westlandse formatie gemakkelijk van Liusna. Het werd een 4-0 overwinning voor de koploper. Alleen in de laatste twee sets kreeg PQV/Solutions het moeilijk, want Liusna behaalde meer dan 20 punten.Met nog zeven wedstrijden te gaan heeft PQV/Solutions negen punten voorsprong op nummer twee Scarabee.

Dames

Promotieklasse

VELO behaalde in de thuiswedstrijd tegen Jupiter een 3-1 overwinning. Voor VELO betekent dit dat het als nummer elf dichterbij nummer 10 Haaglanden 2 komt. Het verschil tussen beide ploegen is nu twee punten.

Tweede klasse J

PQV/Solutions heeft voor de zesde keer deze competitie een 4-0 nederlaag moeten incasseren. In Nieuwkoop was het tweede team van Waterlanders te sterk. Het ging niet gemakkelijk voor de thuisploeg, want PQV/Solutions kwam in de eerste drie sets kwam punten boven de 20. PQV/Solutions staat op plaats tien.

Promotieklasse A

MVC heeft voor de eerste keer in een thuiswedstrijd geen set kunnen winnen. Nummer drie van de ranglijst, Voleco, was met 4-0 te sterk voor de nummer voorlaatst. MVC heeft één punt achterstand op drie ploegen die gedeeld achtste staan.

Categorieen:
WestlandSport