WOS
Archief

Harry Noordhof

Doelman Lub keert terug bij Excelsior M

Jesse Lub keert komend seizoen na vier seizoenen terug op het oude nest. De doelman maakt deze zomer de overstap van hoofdklasser Westlandia naar topklasser Excelsior Maassluis.

Lub begon met voetballen bij de pupillen van MSV'71, maar maakte al snel de overstap naar Excelsior Maassluis, waar hij de gehele jeugdopleiding doorliep. Hij keepte een aantal jaar in het eerste elftal, maar kreeg nooit een vaste basisplaats. Hij besloot daarom te verkassen en kwam via MVV'27 en Nieuwenhoorn uiteindelijk bij Westlandia terecht. Nu vertrekt hij dus weer naar de Lavendelstraat.

Het is nog onduidelijk of Lub volgend seizoen de plek van Jesper Leerdam in het doel gaat overnemen. Leerdam maakt de overstap naar Scheveningen. Duidelijk werd deze week wel dat ook de huidige tweede doelman Kemal Fakili volgend seizoen niet meer beschikbaar is. Hij kan het voetballen niet meer combineren met zijn werk en heeft daarom besloten te stoppen.

Aanvaller Niels Vonk van Excelsior Maassluis maakt komend seizoen overigens de overstap naar FC 's-Gravenzande. De 33-jarige Vonk was daar tussen 2004 en 2009 ook al actief.