Archief

'Verbeter ook Midden-Delflands deel N223'

Glastuinbouworganisatie LTO Glaskracht is niet blij met het feit dat de opknapbeurt van de provinciale weg N223 stopt op de grens met Midden-Delfland. De weg is van de Burgemeester Van der Goeslaan tot en met de Burgemeester Crezeelaan in De Lier flink vernieuwd, maar aan de Woudseweg wordt niets gedaan.

De weg zou er door de nieuwe inrichting aan de kant van Midden-Delfland niet veiliger op zijn geworden. "Zeker niet voor fietsers en verkeer naar aangelegen bedrijven. Het op- en afrijden van wegen als de Molenlaan en de ontsluiting van 't Woudt is door de snelle doorgang op het vernieuwde Westlandse deel, nu veel problematischer geworden", schrijft LTO mede namens enkele tuinbouwondernemers in een brief aan de provincie.

LTO is in de brief overigens erg te spreken over de werkzaamheden aan Westlandse kant, maar geeft wel een waarschuwing: "Het opknappen van de N223 tot nu toe en zelfs het realiseren van de aansluiting op knooppunt Westerlee zijn nutteloos en onzinnig als niet ook spoedig het resterende deel van de N223 wordt aangepakt." De organisatie vraagt daarom ook aan de provincie om snel met Midden-Delfland te praten over de inrichting van de Woudseweg.