Genomineerden titel Sportman Westland bekend

De vier genomineerden voor de titel van Sportman in de gemeente Westland zijn bekend. Dressuurruiter Patrick van der Meer, judoka Coen van Winden, dammer Martijn van IJzendoorn en shorttracker Adwin Snellink maken kans op de prijs. Op 12 januari wordt in WestlandTheater De Naald de winnaar bekendgemaakt.

Van der Meer haalde in augustus goud met de Nederlandse dressuurploeg bij het Europees kampioenschap in Aken. Van Winden werd Nederlands kampioen judo in de categorie tot 18 jaar en haalde gouden medailles bij Europese wedstrijden in Italiƫ en Portugal. Bovendien mocht hij meedoen aan de Europese jeugdspelen in Tbilisi.

Van IJzendoorn werd in november in eigen land wereldkampioen bij de junioren. Snellink maakte dit jaar vooral furore met de Nederlandse aflossingsploeg, waarmee hij het wereldbekerklassement won. Bovendien maakt hij sinds dit seizoen deel uit van de A-ploeg van de nationale trainingsselectie.

Komende vrijdag zie je vanaf 19.00 uur in het programma Westlandse Sportprijzen op WOS TV hoe de genomineerden door presentatoren Rob en Jeroen werden verrast.