Zaterdagvoetbal: Alle regioteams winnen

Competitie, inhaalprogramma

Topklasse

Excelsior Maassluis blijft goed meedraaien in de subtop. In de echte 'zespunten-wedstrijd' tegen Barendrecht trokken de Tricolores op het eigen sportpark Dijkpolder in Maassluis aan het langste eind. De thuisploeg won uiteindelijk met 2-1. Niels Redert was de man of the match, hij maakte beide treffers vanaf 11 meter. Redert ontving echter ook de rode kaart.

Vierde klasse E

Quintus had geen kind aan JHR. Het betrof een restant van 67 minuten, eind oktober was het duel gestaakt bij een stand van toen al 3-0. Nu was het in de reguliere rust al opgelopen naar een 8-0 stand in Heuls voordeel. De bezoekers eindigden de wedstrijd met 9 man. Quintus staat in de middenmoot.

Bekervoetbal, districtsbeker

MVV '27 heeft zich eenvoudig geplaatst voor de volgende ronde van de districtsbeker. De Maaslanders versloegen op eigen terrein FC Vlotbrug uit Hellevoetsluis met 4-1. Bij rust was het pas 1-0.

Karakteristieken:

Excelsior Maassluis - Barendrecht 2-1 (1-0)

Niels Redert 2x (2x penalty)

Rode kaart: Niels Redert

Quintus - JHR 11-0 (8-0) (restant van 67 minuten begonnen bij 3-0)

Rob van Binsbergen, Patrick Krens 4x, Remco van der Knaap (penalty), Angelo Zwirs 3x, Bram Damen en Gino D. Zwirs

JHR eindigt met 9 man.

MVV'27 - Vlotbrug 4-1 (1-0)

Yennick Berrevoets, Sem van Maaswinkel, Lourens van Rooijen, Roel Nooteboom (penalty)