Naaldwijk wint doelpuntrijk bekerduel

Voetbalvereniging Naaldwijk heeft dinsdagavond het eerder gestaakte bekerduel tegen sv Charlois gewonnen. In een doelpuntrijke wedstrijd op sportpark De Hoge Bomen werd het liefst 6-3 voor de thuisploeg.

Omdat de wedstrijd op 21 november al na 28 minuten werd gestaakt, waren er nog maar 62 minuten te spelen. Charlois moest met een man minder beginnen, als gevolg van een rode kaart vlak voor het duel werd stilgelegd. Naaldwijk kwam het beste uit de startblokken en scoorde in de 35ste minuut de 1-0 via Wouter van Dalen. Dat bleek ook de ruststand.

Al vroeg in de tweede helft kwam Charlois na een fout aan Naaldwijk-kant terug op 1-1 en niet veel later maakten de Rotterdammers zelfs de 1-2. Jacco Wevers trok de stand nog gelijk, maar daarna maakte Charlois toch weer de 2-3. Een goal van Tim Kardol zorgde ervoor dat het 3-3 werd.

Naaldwijk kwam daarna echt los. Twee doelpunten van Aike van den Bos en nog een goal van Wevers bepaalden de eindstand van 6-3. Naaldwijk speelt hierdoor in de volgende ronde op 19 december thuis tegen Nieuwenhoorn.