Archief

Duijsens: "We hebben overwogen om weg te blijven"

"We hebben overwogen om vanavond weg te blijven." Dat zei fractievoorzitter Peter Duijsens van Westland Verstandig tijdens Westlandse raadsvergadering van dinsdagavond. Hij liet weten daar meerdere redenen voor te hebben.

De voorfase van het rapport naar de handelwijze van Westland Verstandig is volgens Duijsens al rommelig verlopen. Het rapport was toen hij met onderzoeker Van den Heuvel zou gaan praten, volgens Duijsens nagenoeg gereed. Daarnaast spreekt hij van vooringenomenheid. "Er is geen hoor en wederhoor toegepast. Iedereen mag vertellen wat hij vindt, maar als je een rapport maakt moet je hoor en wederhoor plegen", aldus Duijsens.

Ook is de Westland Verstandig-voorman niet te spreken over het uitlekken van het rapport naar de media. "Iemand moest het rapport uitlekken", zei hij op duidelijk aangeslagen toon. "Maar we blijven toch, wij zijn geen partij van weglopers. Wij gaan de discussie aan. Feit is dat we eindelijk gelijk gekregen hebben (in de kwestie over de accountant - red.). U ziet hier een tevreden fractievoorzitter en een tevreden fractie."

Categorieen:
Westland Algemeen