Zaalhandbal heren: DIOS wint knap van BEVO 2

De reserves van Targos Bevo zijn de tweede periodetitel misgelopen doordat de ploeg in Midden-Delfland haar Waterloo vond bij DIOS. In de Ballonhal won DIOS na een spannend duel met 20-19 waardoor Handbal Rotterdam uiteindelijk de tweede prijs van het seizoen in de wacht sleepte. Voor DIOS was het de vierde thuisoverwinning uit zeven beurten.

DIOS speelde een goede wedstrijd en liep na een 5-4 voorsprong uit naar een voordelige marge van 14-8. BEVO kwam langzaam dichterbij. Bij 16-15 kwam BEVO langszij, maar de thuisploeg liet zich niet van de wijs brengen en bleef geconcentreerd spelen. In de laatste zeven minuten kwam DIOS steeds een doelpunt voor waarna BEVO gelijk maakte. Uiteindelijk was Frank Snelder in de laatste minuut succesvol en liet DIOS de 20-19 overwinning niet meer uit de handen glippen. DIOS staat op plaats zeven en ontvangt volgende week promovendus Swift 2000. In de eerste wedstrijd van het seizoen eindigde het onderlinge duel in een 22-22 puntendeling.