Archief

Veel trainen en goed eten voor modellenwerk

Flink trainen en goed letten op je voeding. Je moet nog heel wat doen en laten om model te zijn. Cemal Hazebroek weet er alles van. De 21-jarige Maaslander is gewikkeld in de strijd om de titel 'Men Universe Nederland'.

Per week traint hij tenminste vier keer bij de crossfit (een soort sportschool) in Maassluis om zijn lichaam in goede conditie te houden. Tegelijkertijd kan hij niet te veel spieren kweken, want dan past hij niet in de kleding die hij moet dragen voor zijn modellenwerk.

Waar Cemal eerder nog vooral bezig was om gezien te worden als hunk, is hij nu in een stadium waarin hij vooral creatieve shoots wil doen. "Ik doe eigenlijk alleen de opdrachten die iets toevoegen aan mijn portfolio."

In de bouw

Maar modellenwerk alleen, dat wil hij eigenlijk niet. Daarom werkt Cemal zo nu en dan ook nog in de bouw, waar hij 'even de man uit kan hangen'. Toch wil hij wel verder groeien in de modellenwereld. Zijn grootste droom is om door te breken in Amerika: "Daar kan echt alles."

Oh, en wie nog hoopt een kans te maken bij de Maaslander: Cemal heeft een vriendin. En ook zij zit in de modellenwereld.