Archief

Spiegels-aanrijding op Nieuweweg

Op de Nieuweweg in Poeldijk zijn dinsdagmiddag twee, elkaar tegemoetkomende, vrachtwagens via hun spiegels in botsing gekomen. Dat gebeurde te hoogte van de bushalte 'Julianastraat'.

Bij de vrachtwagen die richting Honselersdijk reed, is een spiegel zodanig omgeklapt dat deze de ruit vernielde. Daarbij heeft de bestuurder glas in zijn gezicht gekregen. Hij wilde daarom zijn wagen zo snel mogelijk aan de kant zetten en deed dat een paar honderd meter verder op de uitvoegstrook naar Kwikfit.

Direct werden diverse hulpdiensten gealarmeerd. Behalve politie en ambulance kwamen ook twee brandweerwagens naar Poeldijk, eentje uit Honselersdijk en eentje uit Loosduinen. Die laatste twee hoefden echter niet in actie te komen.

De chauffeur is door ambulancepersoneel behandeld en kon later zijn weg vervolgen, richting een garage. De bestuurder van de andere truck heeft direct van het incident melding gemaakt bij zijn werkgever op het ABC-terrein. Deze kwam even later bij het ongeval poolshoogte nemen.

Categorieen:
Honselersdijk Poeldijk 112