Archief

Kensington en Nick & Simon bovenaan verlanglijstjes

Als het even kan: Kensington op zaterdag en Nick & Simon op zondag. Dat zijn voor komend jaar de favoriete artiesten onder de bezoekers van de Westlandse Cross.

Bij een peiling op de website van dit evenement is Kensington met stip op nummer 1 uit de bus gekomen. Daarachter volgen De Dijk, Guus Meeuwis, Golden Earring en Racoon. Dit betreft de zaterdagavond.

Voor de zondag wordt ingezet op Nederlandstalige artiesten. Daarbij stak het Volendamse duo Nick & Simon er met kop en schouders bovenuit. Daarachter volgt hun plaatsgenoot Jan Smit en vervolgens Gerard Joling, Frans Bauer en Wolter Kroes.

De organisatie streeft er naar om bij het contracteren van artiesten voor de komende editie zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen van het publiek.

Verdere wensen van de potentiële bezoekers op het gebied van activiteiten kunnen aan de orde komen in de komende panelgesprekken. Deze worden op de dinsdagavonden 17 en 24 november gehouden bij DB Telecom. Nadere details volgen op www.westlandsecross.nl.

Categorieen:
Westland Regio