Zaalhandbal heren: Quintus verliest topper

Koornneef W&S/Quintus is tegen de tweede (uit)nederlaag van het seizoen aangelopen. Na de nederlaag tegen Hercules volgde nu een nederlaag tegen JMS/Hurry Up (33-29). De Drentse ploeg is de nieuwe ongeslagen lijstaanvoerder. Quintus volgt op een punt.

Quintus opende in sporthal De Eendracht wel met een voorsprong (1-2), maar nadat de Drenten een 3-2 voorsprong hadden genomen, moest de Heulse ploeg in de achtervolging. Het grootste verschil in de eerste helft was vijf treffers (14-9), waarna de rust werd bereikt met een 18-14 stand in het voordeel van Hurry Up.

Na de pauze vocht Quintus zich terug in de wedstrijd en na 40 minuten spelen was de tussenstand 22-20 in het voordeel van de thuisploeg. Quintus kwam nog op een treffer verschil (22-21), waarna de thuisploeg weer een marge nam van drie doelpunten(26-23). Na 50 minuten spelen keek Quintus tegen een achterstand van 28-25 aan. Deze achterstand kon de Heulse ploeg niet meer ongedaan maken en verloor met 33-29.