Archief

Naaldwijker helpt oliebollenbakker uit de brand

De Haagse kermisexploitant en oliebollenbakker Jacky Schild was ten einde raad. Hij moet binnen drie weken met zijn wagens en andere spullen vertrekken uit een opslagloods, omdat er een nieuwe weg komt te liggen. Vrijdagochtend deed hij zijn verhaal op WOS Radio.

Hij staat met zijn attracties op diverse kermissen in Westland en Den Haag. Op de Binckhorst in Den Haag stalt Schild zijn wagens als ze niet gebruikt worden, maar daar moet ie dus weg. Want in de toekomst wordt daar de Rotterdamsebaan aangelegd, de nieuwe verbindingsweg tussen knooppunt Ypenburg en de centrumring van Den Haag. Schild is op zoek naar opslag van ongeveer 150 m2.

Nog geen vijf minuten na de oproep kreeg WOS Radio een reactie van een Naaldwijker. "Omdat ons staalconstructiebedrijf is verhuisd, heb ik circa 200 m2 ruimte over. Ook buiten is ruimte voor opslag. De WOS heeft de oliebollenbakker en de Naaldwijker inmiddels met elkaar in contact gebracht. "Weer een slapeloze nacht minder", reageerde Schild niet veel later op de radio.

Categorieen:
Westland Economie