Archief

Hockey: Dubbel verlies HV Westland

Het damesteam van Hockey Vereniging Westland heeft voor de tweede keer op rij verloren. Op bezoek bij Alecto werd het liefst 6-0. Bij de rust stond het pas 1-0, maar na de theepauze zakte de Westlandse ploeg in elkaar. De Naaldwijksen staan met zeven punten uit vijf wedstrijden op de zesde plek in de tweede klasse.

Een klasse lager verloor ook het eerste damesteam van MHV Evergreen met grote cijfers. De Maassluizers kwamen zelf één keer tot scoren, maar de bezoekers van Rapide wisten het doel acht keer te vinden. Evergreen won dit seizoen nog niet en staat net als vorig seizoen stijf onderaan.

Het herenteam van HV Westland, dat vorig seizoen nog lang meedeed om promotie in de tweede klasse, kent vooralsnog een dramatische start. Na de 4-1 nederlaag tegen Ommoord staan de Westlanders op de tiende plek. De reden voor de slechte resultaten wordt gezocht in het vertrek van enkele belangrijke krachten afgelopen zomer.

De heren van Evergreen waren dit weekend de enigen die konden winnen. De vierdeklasser scoorde tegen Capelle, dat drie plaatsen hoger staat, zeven keer. Het werd 7-2. De Maassluizers boekten de tweede zege van het seizoen en staan zesde.

Categorieen:
Westland Algemeen