Zaalhandbal dames: louter nederlagen

Het wil maar niet lukken voor VENECO/VELO. De Wateringse ploeg kon in het vier puntenduel tegen de reserves van Westfriesland/SEW geen punt pakken. In Noord-Holland keek VELO bij rust tegen een 18-12 achterstand aan. SEW won met 34-21 en behaalde de tweede overwinning van het seizoen. VELO is hekkensluiter met nog geen enkel punt.

Tweede divisie B

WPK/Westlandia moest in de strijd tegen de andere degradant Nieuwegein de eerste nederlaag van het seizoen incasseren. In sporthal Galecop ging de eerste helft gelijk op. De eerste 30 minuten werd met een 14-14 tussenstand afgesloten. Na de pauze keek de Naaldwijkse ploeg tegen een achterstand aan van vijf treffers. Westlandia kwam wel terug, maar dit had te veel kracht gekost. In de slotfase kon Westlandia een aantal kansen niet benutten. Nieuwegein deed dit wel en won de wedstrijd met 31-27. Voor Nieuwegein betekende het de eerste overwinning van het seizoen.

Streekgenoot Verburch moest het in Mill opnemen tegen de nummer drie van de ranglijst. De Poeldijkse ploeg startte te slap aan de wedstrijd en kwam snel op een grote achterstand. MHV'81 leidde halverwege de wedstrijd met 15-7. Na de pauze kon Verburch de thuisploeg niet meer verontrusten. MHV'81 wist de marge uit te breigen en won met 27-15. Verburch wacht nog steeds op de eerste overwinning.