Archief

Verontwaardiging na diefstal van geitjes in Poeldijk

Een laffe diefstal in de nacht van maandag op dinsdag in Poeldijk. De Haagse Ing Voskamp is twee geitjes kwijt. Ze zijn gestolen uit het nachthok waar ze in een dikke laag stro lagen te slapen. "Hoe moet ik dit mijn dochtertje vertellen?", vraagt ze zich af.

Voskamp denkt dat de dader of daders bewust te werk zijn gegaan. "Niet kunnen slapen, het houdt me bezig", is te lezen op haar Facebookpagina. "Misschien, heel misschien hebben de daders spijt gekregen", schrijft ze.

De verontwaardiging op Facebook is groot. Tientallen mensen hebben hun afschuw kenbaar gemaakt in een reactie op het bericht. Ook is het bericht al honderden keren gedeeld, in de hoop dat de dader snel gevonden wordt.

Update 10.22 uur

De geitjes Inie en Minie zijn weer terug. Ing Voskamp op Facebook: Ongelooflijk!! De kracht van Facebook? Inie en Mini zijn terug! Ik zag meteen vanmorgen dat er weer mensen op het terrein waren geweest. En hield mijn hart vast. Schapen stonden helemaal achterin. Normaal komen ze meteen. Dus ik loop naar ze toe. Staan die kleintjes er tussen te blèren. Komen meteen naar me toe. Iedereen onwijs bedankt voor het delen!!! En daders. Bedankt voor het terugbrengen!

Categorieen:
Poeldijk Algemeen