Archief

Zaalhandbal dames: Schipluiden start met overwinning

Eerste divisie

Veneco/VELO blijft na vijf wedstrijden zonder punten. De Wateringse ploeg is na deze speeldag de enige ploeg zonder punten. Aan de Noordweg kwam ACMAA/DSVD uit Deurningen op bezoek. DSVD leidde halverwege de wedstrijd met 16-10. De wedstrijd werd door de bezoekende vereniging afgesloten met een 28-23 overwinning.

De volgende wedstrijd is een belangrijke wedstrijd om in het spoor te blijven van ploegen met twee punten. De Wateringse formatie gaat op bezoek bij het reserveteam van Westfriesland/SEW. VELO kan aanstaande dinsdag zelfvertrouwen tanken in de bekerwedstrijd tegen Schipluiden, dat twee niveaus lager speelt.

Hoofdklasse D

Schipluiden heeft de eerste wedstrijd van het seizoen in winst omgezet. Nadat vorige week de scheidsrechter door miscommunicatie bij het NHV niet kwam opdagen opende Schipluiden het seizoen officieel in speelronde twee.

In sporthal De Pijl speelde de ploeg uit Midden-Delfland scherper en feller dan de reserves van WPK/Westlandia. Na een 12-7 voorsprong bij rust won Schipluiden met 29-15. Volgende week speelt Schipluiden thuis tegen het puntloze DWS. Westlandia ontvangt het eveneens puntloze ROAC.