Archief

Heren HV Westland verliezen ondanks vijf goals

Het herenteam van Hockey Vereniging Westland blijft kwakkelen. Vorig seizoen deed de ploeg lang mee om de bovenste plaatsen, maar in de nieuwe jaargang wil het nog niet echt lukken, al ligt dat niet aan scorend vermogen. Zondag gingen de Naaldwijkers voor de derde keer op rij onderuit, zij het nipt. Uit bij Voorne werd het 6-5. Met één overwinning staat de club nu negende in de tweede klasse.

Ook de heren van MHV Evergreen uit Maassluis doen het nog niet flitsend. Zondag werd een 0-0 gelijkspel behaald tegen Hoeksche Waard. De ploeg staat zesde met één punt. De Maassluizers wonnen wel één wedstrijd, maar heeft van de bond drie strafputnen gekregen.

Het damesteam van HV Westland voegde aan twee overwinningen nu een gelijkspel toe. Uit bij Berkel en Rodenrijs werd het 3-3. De Naaldwijkse ploeg staat met zeven punten vierde in de tweede klasse en heeft vijf punten minder dan koplopers Alecto en Groen-Geel.

De dames van Evergreen staan ook na vier wedstrijden nog onderaan in de vierde klasse. Asvion won in Maassluis met 4-0. De Maassluise ploeg won dit seizoen nog niet.