Zondagvoetbal: Alle regioclubs winnen

Westlandia heeft wederom een overwinning toegevoegd. De Naaldwijkse ploeg leek op weg naar een gemakkelijke overwinning op SDO, maar kwam met de schrik vrij. Na een 3-1 voorsprong bij rust scoorden de bezoekers in de tweede helft de aansluitingstreffer. Westlandia won met 3-2 en gaat met 12 punten uit vier wedstrijden aan de leiding.

VELO zette de zegereeks voort en won voor de derde keer op rij. Aan de Noordweg won VELO met 1-0 van SJC en staat het nu tweede op de ranglijst. Koploper FC Boshuizen heeft drie punten voorsprong op de Westlandse ploeg.

Den Hoorn is nog steeds ongeslagen en heeft na de derde overwinning op rij de koppositie alleen in handen. In Delft won de ploeg uit Midden-Delfland met 1-0 van SEP. Den Hoorn heeft twee punten voorsprong op De Ster en Wippolder.