Zondagvoetbal: alle regioploegen winnen

Westlandia heeft in een spectaculair duel tegen Quick de ongeslagen status weten te behouden door met 2-3 te winnen. De Naaldwijkse ploeg nam op sportpark Nieuw Hanenburg een 3-1 voorsprong bij rust. Nadat Quick 17 minuten voor tijd de aansluitingstreffer bleef het spannend tot het laatste fluitsignaal. Westlandia is nu alleen koploper met twee punten voorsprong op RKAVV, OFC en JOS/Watergraafsmeer.

VELO behaalde de tweede overwinning op rij. Net als tegen GDA kwam hetzelf tot vier treffers tegen Wateringse Veld Gona. De Haagse opponent kwam eenmaal tot score. VELO blijft meedoen om de bovenste plaatsen.

Den Hoorn heeft de tweede overwinning op rij geboekt. Op eigen veld won de ploeg uit Midden-Delfland ternauwernood van Erasmus. Den Hoorn leidde met 2-0 totdat de bezoekers ruim een kwartier voor tijd uit het niets de aansluitingstreffer wisten te scoren. Den Hoorn hield stand en won met 2-1.