Archief

Tafeltennis: Smash en Salamanders koploper

Eerste divisie poule B

De Salamanders blijven koploper na de tweede overwinning op rij. Na de 10-0 overwinning in de openingswedstrijd volgde in Leiden een 7-3 overwinning op het derde team van Scylla. Casper ter Luun behield zijn ongeslagen status en heeft een 100% score uit zes partijen. Siem van der Valk is eveneens ongeslagen, maar speelde pas drie partijen. Jamshid Sedigh won vijf partijen van zijn zes wedstrijden, dit is een score van 85%.

Tweede divisie poule B

Smash heeft na een klinkende overwinning op Vice Versa'51 de koppositie overgenomen. In de Rinus Nederpelzaal kwamen de bezoekers als koploper, maar vertrokken als de grote verliezer. Een ontketend Smash won met 9-1. Na twee wedstrijddagen hebben Sander Kuyvenhoven en Dick Voois een scoringspercentage van 85%, of te wel winst in vijf van de zes partijen. Wim Gentenaar won drie van zijn zes partijen.

Derde divisie poule F

De reserves van De Salamanders liepen in de tweede speelronde tegen een nederlaag aan. Het vierde team van Scylla won in eigen speelhal met 7-3. De Salamanders staan derde met 11 punten. Dennis van Maren won vijf partijen van zes wedstrijden, dit is een score van 85%.

Categorieen:
Algemeen