Archief

Getuigen gezocht van overval en mishandeling in Monster

De politie zoekt getuigen van de overval in een woning aan de s-Gravenzandseweg in Monster woensdagochtend. Volgens de politie is bij de overval een 57-jarige bewoner rond 08.15 uur door drie mannen overvallen en mishandeld.

De bewoner was alleen thuis toen er werd aangebeld. Nadat hij de deur open deed, drongen er drie mannen zijn woning binnen die hem vervolgens mishandelden. Uit de woning namen zij enkele goederen mee.

Na de overval renden zij naar een geparkeerde auto op de 's-Gravenzandseweg. Hiermee reden zij weg in de richting van het centrum van Monster. Een getuige volgde de auto die rechtsaf de Havenstraat inreed.

Nadat de vluchtwagen via de Gantellaan rechtsaf de Meloenlaan inreed, is hij uit het zicht verdwenen. Het gaat om een grijze Daewoo met een Pools kenteken, de drie verdachten zijn blanke mannen. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd en mocht na controle weer naar huis.

De recherche heeft de zaak in onderzoek en vraagt getuigen om informatie. Bellen kan met 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Categorieen:
Monster 112