Archief

Zaalhandbal dames: Valse start VELO

In de eerste divisie zijn de regioploegen wisselend gestart. Veneco/VELO opende het seizoen met een thuisnederlaag. De reserves van Virto/Quintus wonnen in Cothen.

VELO ontving aan de Noordweg promovendus VZV, dat vorig seizoen kampioen werd in de Tweede divisie A met 21 overwinningen en een nederlaag. VELO, dat vier speelsters kwijtraakte aan Hellas, wachtte al negen wedstrijden op een overwinning, want vorig seizoen werd het seizoen afgesloten met deze negatieve reeks. De bezoekers uit 't Veld in Noord-Holland leidden halverwege de wedstrijd met 18-12. Na de pauze vergrootte VZV de zorgen voor VELO en vertrok met een 34-25 overwinning.

Quintus opende de competitie net als vorig seizoen met een overwinning. De Heulse ploeg speelde onder aanvoering van een sterk keepende Esther de Vos een goede wedstrijd. In sporthal Rijnsloot werd GOconnectIT/Fortissimo aan de kant gezet. Na een 18-16 voorsprong bij de pauze won Quintus uiteindelijk met 28-24. Vorig seizoen verloor Quintus in de provincie Utrecht met 27-24.

Categorieen:
Sport