Archief

Zaalhandbal: loting voorronde regiobeker

Het Nederlands Handbal Verbond heeft de loting verricht van de voorronde van de regionale bekercompetitie. De uiteindelijke winnaar van de regiobekercompetitie plaatst zich voor de achtste finale van de landelijke beker.

Dames

WPK/Westlandia gaat op bezoek bij competitiegenoot Hercules uit Rijswijk. Beide teams komen uit in de landelijke tweede divisie B.

Dit geldt ook voor Verburch dat in de Jan van der Valk het Zoetermeerse Gemini treft.

Schipluiden, uitkomend in de hoofdklasse D, speelt in de Postkogeko-hal een streekderby. Eerstedivisionist Veneco/VELO komt op bezoek in Midden_Delfland.

De reserves van WPK/Westlandia, spelend in de hoofdklasse D, ontvangen in sporthal De Pijl eerstedvisionist Virto/Quintus 2.

Heren

Gezien het aantal inschrijvingen was het NHV genoodzaakt een extra wedstrijd te laten spelen waarvan de winnaar naar de voorronde gaat. Eerstedivisionist DIOS gaat op bezoek bij hoofdklasser HVV'70. Bij winst ontvangt DIOS competitiegenoot WHC Den Haag.

De reserves van Koornneef W&V/Quintus 2, uitkomend in de eerste divisie, gaan op bezoek bij Helius in Hellevoetsluis. Helius speelt in hoofdklasse C.

Tweede divisionist WPK/Westlandia heeft een uitwedstrijd tegen de reserves van Snelwiek uit Rotterdam, dat uitkomt in de regioklasse.

Categorieen:
Sport