Louter tweede plaatsen op NK voor Quintus

De Nederlands Kampioenschappen veldhandbal hebben voor de meisjes A, B en C-junioren van Quintus een tweede plaats opgeleverd.

De A en de B junioren speelden op het terrein van VVW te Wevershoof. De A-junioren openden het toernooi tegen Zeeburg en wonnen ruimschoots met 31-18. In de finale bleek thuisploeg VVW te sterk met 29-26.

De B-junioren wisten an de behaalde titel in de zaal niet de dubbel te pakken. Na winst op Nieuwegein (33-18) ging het in de finale mis. Meervogels'60 uit Akersloot bleek fysiek te sterk voor de Heulse ploeg en won met 20-18.

Op het veld van Oliveo in Pijnacker startten de C-junioren eveneens voortvarend. De openingswedstrijd tegen GoConnectIt/Fortissimo werd met 24-19 gewonnen. De finale tegen Westfriesland/SEW werd met 26-23 verloren.